Personalen

 • Inger Karlsson

  Leg. vet. sedan 1995. Ägare och chefsveterinär på kliniken. Uppväxt i Stugun vid stugubergets fot tillsammans med jämthundar och katter. Har tidigare jobbat som avbytare, distriktsveterinär och på djursjukhus. Gillar att sjunga i kör, resa, vandra i skog o mark med min hund Saxon och att vara med min familj. På jobbet är jag en allmänpraktiker men är speciellt intresserad av: ögonens sjukdomar, tänder och reproduktion.
 • Emma Modin

  Reception/Djurvårdare. Mammaledig tills april. Började på Veterinären på Söder i mars 2018 och har tidigare jobbat med marknadsföring och information. När jag inte jobbar så umgås jag mest med familj och vänner. Har även schäfern Kitty som jag tränar och tävlar i lydnad. Det som är absolut roligast med mitt jobb är att träffa alla djur och djurägare men även att hitta rätt produkt till rätt djur - oavsett om det handlar om foder eller en klotång.
 • William Strömberg

  Reception/Djurvårdare. Tog studenten i somras och nu hittar ni mig allt som oftast i receptionen. Det bästa med jobbet här på Veterinären på Söder är kontakten med er kunder.
 • Ingrid Lundqvist

  Gk. leg. sjuksköterska på både djur och människa. Jobbat inom yrket sedan -87.  Uppväxt i Odensala med hästar, hundar och katter. Tillbringar gärna fritiden i stugan i Storhogna men reser gärna på längre resor. På jobbet är jag mest på operationsavdelningen och tar hand om alla djur som sövs. Är även utbildad hundfysioterapeut. 
 • Jennie Nilsson

  Leg. veterinär sedan 2009. Jag har jobbat här sedan början av sommaren 2019. Förutom allmänmedicin så är det nog kirurgi som är allra roligast! När jag inte är på jobbet umgås jag helst med min familj och våra djur, och skulle det mot all förmodan bli någon tid över efter det odlar eller handarbetar jag gärna lite också. Eller åker bort på semester!
 • Elsa Blomgren

  Leg. veterinär. Erfaren allmänpraktiker som hoppar in som konsult vid behov.